JavaScript is disabled in your browser, this may cause some limitations to apply, and some functions may not be available.

Open winkelmandje

UW WINKELMANDJE


Prijs
QTY

TOTAAL

Update winkelmandje

Bestellingen tussen maandag en zondag worden VOLGENDE WEEK WOENSDAG geleverd. De verzending is gratis.

BLOG

Je kan hier de laatste nieuwtjes lezen !

OMG! ER OPENT EEN BAR MET ALCOHOL INFUSED IJSJES AAN DE KUST

Meesterbreinen, dat is de perfecte omschrijving voor Jorgo Struyve en Nicholas Destoop. De twee Gentse studenten combineerden onze twee favoriete guilty pleasures en brachten ijsjes met alcohol onder de naam Boogo. Amen to that! En het wordt nog beter, want het duo opent deze zomer ook een pop-upbar aan de kust. Met dit weer kunnen we wel een ijsje gebruiken, wat denk je? Jorgo en Nicholas kwamen voor de eerste keer in aanraking met alcoholijsjes in New York. Ze vroegen zich af waarom het concept nog niet in België bestond, en van het één kwam het ander. Boogo werd tot leven geroepen...


Eerste bar voor 'ijsjes met alcohol' opent aan de kust

In Knokke opende afgelopen weekend de eerste 'alcohol infused ice cream bar'. Jonge ondernemers Jorgo Struyve en Nicolas Destoop richtten het ijsjesmerk Boogo op en hebben nu drie maanden lang hun vaste stek aan de Belgische kust, waar ze hun zes cocktailsmaken op je loslaten. Struyve en Destoop leerden tijdens een tripje naar New York de ijsjes met alcoholsmaken kennen en vroegen zich af waarom dat in België nog niet bestond. Terug thuis zat er maar één ding op: er zelf gaan maken. Zo ontstond Boogo, een samentrekking van booze en gelato, met smaken zoals Gin tonic sorbet with lime zest, Coffee amaretto...


Alcohol infused ijs krijgt er een zomers zusje bij

GENT – Nu de zomer resoluut zijn intrede heeft gedaan wordt het Boogo alcohol infused ijsgamma uitgebreid met de Bellini sorbet with white peach. Binnenkort zal ook een virgin icecream worden gelanceerd om ook de BOB’s te laten genieten van een cocktail in ijsjesvorm.    De 2 student-ondernemers van het jaar die tevens finaleplaatsen veroverden in de 2018 editie van de Gentrepreneur en de ING startacadamy waar ze de tweede plaats behaalden, gaan een bijzonder drukke zomer tegemoet. Virgin cocktail icecream Aan het assortiment met namen die niets aan de verbeelding overlaten, ‘Gin tonic sorbet with lime zest’ of ‘Coffee amaretto with...


Jorgo Struyve en Nicolas Destoop (roomijs met alcohol BOOGO) zijn 'Student-ondernemer van het jaar'

Jorgo Struyve en Nicolas Destoop, zaakvoeders van de firma BOOGO werden vandaag door UNIZO verkozen tot student-ondernemer van het jaar. Ze wisten de jury te overtuigen met de lancering van hun creatieve innovatie op de Belgische markt: 'alcohol infused ice cream', of kwaliteitsvol room- en sorbetijs, verrijkt met 5 % alcohol. Een nieuwe smaaksensatie, maar tegelijk met oog voor moderatie. De ijsproducten worden deels gezoet met Stevia, waardoor ze 50 % minder suiker bevatten dan traditonele roomijsproducten. Bovendien kiest BOOGO voor premium zuivelkwaliteit. De potjes worden momenteel verkocht in een aantal winkelpunten, in zomercafé's en op festivals. De jury was...


HoGent levert student-ondernemers van het jaar

GENT- Jorgo Struyve en Nicolas Destoop, studenten aan de HoGent, zijn met hun bedrijf Boogo door Unizo verkozen tot student-ondernemers van het jaar. Ze overtuigden de jury met hun sterke businessmodel rond een voor België innovatief product: ‘alcohol infused ice cream’. Hun product is room- en sorbetijs, verrijkt met 5 procent alcohol. Een nieuwe smaaksensatie dus. De ijsproducten worden deels gezoet met stevia, waardoor ze 50 procent minder suiker bevatten dan traditionele roomijsproducten. Bovendien kiest Boogo voor premium zuivelkwaliteit. De potjes worden momenteel verkocht in een aantal winkelpunten, in zomercafés en op festivals.Jorgo Struyve behaalde vorig jaar zijn bachelordiploma elektromechanica...