JavaScript is disabled in your browser, this may cause some limitations to apply, and some functions may not be available.

UW WINKELMANDJE


Prijs
QTY

TOTAAL

€0.00 Update winkelmandje

Bestellingen tussen maandag en zondag worden VOLGENDE WEEK WOENSDAG geleverd. Voor de verzending wordt 5.75€ aangerekend, vanaf 3L gratis verzending.

Boogo vertelt het verhaal van Jorgo en Nicolas. Twee goede vrienden uit Gent, die regelmatig van een drankje op vrijdagavond genieten. Ze vonden elkaar in hun diepgeworteld verlangen om te ondernemen én in hun gedeelde passie voor een overheerlijk ijsdessert. De combinatie van alcohol en ambachtelijk room- of sorbetijs, lijkt hen dan ook op het lijf geschreven. Maar om tot dat innovatieve idee te komen, was wel eerst een reisje naar New York nodig.

Boogo team

Wat betekent een dessert voor jou?

“Wanneer wij aan een mooi gedekte tafel aanschuiven en merken dat er bovenaan ons bord nog een lepeltje ligt, verschijnt er automatisch een grijns om onze lippen. We weten namelijk dat er sowieso nog dessert volgt.  Voor ons staat dessert gelijk aan echt genieten. Het is de ultieme bekroning van een gezellige, lekkere maaltijd onder vrienden of familie. Dessert is iets waar de meeste mensen, net als wij, naar uitkijken. Waar velen zelfs dat extra kroketje tijdens het hoofdgerecht voor weerstaan. Iedereen wil namelijk ‘nog wat plaats laten voor het dessert’.

Buiten de traditionele taart bij de koffie, wordt vaak voor een ijsdessert gekozen. Met fruit, chocoladesaus, verse slagroom of het hartige koekje erbij. Om toch een beetje afwisseling te krijgen in het redelijk beperkte ijsaanbod, wordt vaak een fruitsmaakje toegevoegd. Toegevoegd, want helaas bevat ijs vaak maar een verwaarloosbaar gehalte aan verse vruchten, waardoor het ijs aan smaak inboet. Vertel eens, heb jij ooit al een ijsdessert geproefd waarvan je overdonderd werd door de indrukwekkende, pure smaak? Wij kunnen die momenten  helaas op één hand tellen.

Vanuit die insteek is ons Boogo-verhaal ontstaan. Als echte ijsfanaten, bleven we in België een beetje op onze honger zitten. Een reis naar New York bracht daar in 2016 verandering in. We kwamen er voor het eerst in contact met alcohol infused ice cream.  Een concept dat toen nog onbekend was in Europa. Na een paar smaken geproefd te hebben (eentje is geentje), waren we overtuigd.
We begonnen luidop te dromen. ‘Wat als we dit concept in Europa zouden kunnen introduceren?’
De opties die een combinatie van alcohol en ambachtelijk room- of sorbetijs ons konden bieden, leken eindeloos.

Eenmaal terug thuis, kon het experimenteren beginnen. Na een jaar smaken en combinaties verzinnen, de ene combinatie nog gekker dan de andere, ontstond Boogo officieel in september 2017. We introduceerden maar liefst 5 verschillende smaaksensaties en blijven continu nieuwe smaken uitproberen. Wat dacht je van de knapperige textuur van American cookies gecombineerd met sterke, bruine rum? Wie had trouwens ooit gedacht dat je van jouw favoriete zomercocktail, ook in de vorm van een smeuïg dessert zou kunnen genieten? Innovatieve en overheerlijke combinaties, met Boogo is het allemaal mogelijk.

 

 

 

INSTAGRAM

Laten we eens achter de schermen kijken bij Boogo